PDA

View Full Version : How to use Rich Snippets in oscmax



adam71o
01-02-2013, 08:19 AM
https://support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=en&answer=99170&topic=1088472&ctx=topic

Google webmaster tools tells me "We do not detect any structured data on your site." I also have found that my google search results are bland and lack appropriate information.

How would one go about setting up rich snippets with oscmax products?

pgmarshall
01-02-2013, 10:59 AM
There is a module out there somewhere for this but unfortunately it is a paid one costing $19.

I think we should probably add this to the core anyway ... I would start by adding the basics to the product_info pages.

If you open a bugtracker report marked as Feature - we can take a look at what is involved.

Regards.

ridexbuilder
01-02-2013, 04:47 PM
I've been looking into this too, over the "holiday" period. Not off to a great start when following Google's own examples - it didn't like nested structures, for some reason. However, I have more pressing matters to address just now.